Er zijn onwijs veel Nederlanders die niet helemaal tevreden zijn over hun hoofdhaar. Dit kan ermee te maken hebben dat het haar niet goed wilt groeien of dat een persoon juist last heeft van inhammen. Een groot gedeelte van de Nederlanders die niet tevreden zijn, kiezen er dan ook uiteindelijk voor om een haartransplantatie te ondergaan. Wanneer je een haartransplantatie wilt ondergaan, dan zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Wil je weten wat al je opties zijn? Dan is het aan te raden om dit artikel eens te lezen!

 

Neem contact op met een plastische chirurg

Wanneer je een haartransplantatie wilt ondergaan, is het belangrijk om hiervoor altijd contact op te nemen met een plastische chirurg. Dat heeft ermee te maken dat een plastische chirurg de enige persoon is die in Nederland een haartransplantatie mag uitvoeren. Er zijn maar weinig mensen die ervoor kiezen om naar een plastische chirurg in Nederland te gaan. Dat heeft er allemaal mee te maken dat het uitvoeren van een haartransplantatie, maar ook van een borstvergroting of een neuscorrectie erg duur is in Nederland. Wil je weten wat de andere optie is? Lees dan vooral even verder!

Ga naar het buitenland

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, gaan de meeste mensen niet in Nederland naar een plastische chirurg omdat de kosten erg hoog zijn. De meeste mensen ondergaan een haartransplantatie Turkije. Het ondergaan van een FUE haartransplantatie in Istanbul is namelijk stukken goedkoper dan in Nederland. Het bedrag kan soms wel duizenden euro’s schelen. De reden dat dit goedkoper is in Turkije heeft er zeker niet mee te maken dat de plastische chirurgen minder goed zijn, want dat is onzin. Het heeft er juist mee te maken dat de plastisch chirurgen daar beter zijn en sneller hun werk kunnen doen. Daarnaast zijn de kosten in Turkije ook stukken lager dan de kosten van een plastische chirurg in Nederland.
 

Wat kost een haartransplantatie ondergaan eigenlijk?

Als je binnenkort een haartransplantatie wilt ondergaan in Nederland of het buitenland, dan is het natuurlijk ook wel zo fijn om te weten wat dit ongeveer gaat kosten. Helaas is het ontzettend lastig om hier antwoord op te geven en dat heeft er dan ook mee te maken dat de prijzen hevig kunnen verschillen. Als je wilt weten wat het ondergaan van een haartransplantatie ongeveer gaat kosten, is het zeker aan te raden om eens telefonisch contact op te nemen met klinieken in Nederland en het buitenland.